6 ADET güneş dış mekan ışıkları 9LED güneş lambası oluk ışık enerjili su geçirmez ışıklar dış aydınlatma çit bahçe güverte yolu

w1048

₺881.73 ₺1 469.48
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Gövde Malzemesi: Abs
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Koruma Seviyesi: IP55
  • Güç Kaynağı: Güneş
  • Sertifikalandırma: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Jeannette'in
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • Güneş Pili Tipi: Ni-MH

Lümen: 100 lm

Led güneş oluğu ışıkları gündüz güneş ışığından otomatik olarak şarj olur ve geceleri otomatik güç verir, manuel kontrole gerek yoktur .

IP55 Su Geçirmez Tasarım Kolay Kurulum - Yapılan yüksek ABS ve paslanmaz çelik malzeme tüm kötü hava koşullarına dayanabilir: su geçirmez,ısıya dayanıklı,dona dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklı,dış mekan ışıkları kullanımı için çok mükemmel.UFO gibi basit görünüm, kolay kurulum, ancak basit yapılandırma ve işlevler değil.Sadece klipslemeniz ve sabitlemeniz veya iki delik açmanız,sadece 5 dakika içinde harcamanız gerekir,karmaşık kurulum prosedürleri yoktur.

Güverte aydınlatmasının duvar ,ahşap gibi dikey yüzeylere veya korkuluk,çit ve oluk gibi çubuk şeklindeki yerlere klipslenmesi kolaydır.

2. Toplu CSV dropshipping/ toptan satışını destekliyoruz.

1. Dropshipping'i destekliyoruz, herhangi bir ticari belge pakete dahil değildir, lütfen sipariş verin ve gönderiyi 0-72 saat içinde ayarlayacağız.Nakliye bilgileri takip edilebilir.

Ellerinizi serbest bırakın ve Hayatınızın yükünü Azaltın-Dahili ışık sensörü otomatik olarak açılıp kapanabilir,gündüz otomatik olarak şarj edilebilir(4-6 saat) ve alacakaranlıkta otomatik çalışabilir(6-8 saat),her gün açmanıza veya kapatmanıza gerek yoktur.Kablosuz tasarım sadece daha uygun değil, aynı zamanda güvenlik risklerini de azaltabilir.Güneş dış mekan ışıklarımız güneş enerjisiyle şarj edilir, sadece yüksek elektrik faturasına ihtiyaç duymaz, aynı zamanda enerji tasarrufu yapabilir ve çevreyi koruyabilir.Özellikler:

GÜNEŞ PANELİ: 2 V 0.5 W Polikristal GÜNEŞ PANELİ

3. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen Whatsapp veya WeChat +86 15927581465 numaralı telefondan bana ulaşın.

LED Güç: 0.9 W

Yüksek Verimlilik ve Dayanıklı Kullanılmış-Yüksek kaliteli monokristal silikondan yapılmış güneş güverte ışığı paneli, %18'e varan dönüşüm,şafağa kadar aydınlanacak kadar güç depolayabilen dahili yüksek kapasiteli pil.9 LED boncuk çok karanlık ve çok parlak değil, ışık çok sert değil ve komşularınızı etkilemeyecek,fece,güverte korkuluğu,basamak,merdiven yolu,avlu,bahçe için yeterli, evinizi daha parlak ve daha güvenli hale getirin, evinize yaklaşan yabancıdan endişelenmenize gerek yok.

Renk Sıcaklığı: 6500 K Soğuk Beyaz

Yağmur suyunu durdurmak için dış mekan çit güneş ışıklarının benzersiz UFO tasarımı .

Ürün Boyutu: 133 * 127 * 68 mm / Net Ağırlık: 160g

180 Gün Sorunsuz Garanti-180 Gün Ücretsiz Garanti sunuyoruz.Güneş çit ışıklarımız ücretsiz olarak değiştirilir veya iade edilir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, size memnun bir çözüm sunacağız.

Pil: 1.2 V / 1600 mAh AA Nı-Mh

Malzeme: ABS + PC Özellikler:

Su geçirmez Rütbe: IP55

Bir inceleme bırakın