vahşi siyah ayı hayvan Kamyon Arka Cam çıkartma Grafik PVC Malzeme Kamyon Sticker Delikli Evrensel Etiket

w107128

₺544.93 ₺573.67
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Etiket Yerleştirme: pencere
  • Kaynak: Anakara Çin

MALZEME - Arka cam çıkartması, ısı ve güneş ışığını azaltmak için lateks mürekkep, ağ yapışkanlı vinil ile 50/50 şeffaf delikli cam filminden yapılmıştır.Her çıkartma, yıllarca sürecek canlı, solmaya karşı dayanıklı bir grafik için UV ışınlarına dayanıklı mürekkeplerle dijital olarak basılmıştır.

BOYUT-Arka cam çıkartmaları iki boyutta gelir: 58cm x 150cm, 58cm x 170cm ve herhangi bir arka cama uyacak şekilde kesilebilir.Aracın arka etiketi, su geçirmez ve çıkarılabilir eko-solvent mürekkeple basılmıştır.

İÇİN UYGUN-Delikli çıkartmalarımız her türlü araç için uygundur, arka çıkartmalar otomobillerin, kamyonetlerin, suv'ların, ticari araçların, kompakt otomobillerin ve aradaki her şeyin arka ve yan camlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

KOLAY KURULUM-Kurulumu ve çıkarılması kolaydır, sadece desteği soyun, yapıştırın ve düzeltin!Çıkartmayı pencerenin kenarından kesmek için keskin bir bıçak veya hassas bir bıçak kullanın.

Özellikler-Araba çıkartmasındaki delikli desen, görüntüyü dışarıdan görünür hale getirir ve aracın içinden görür. vehicle.No görsel distractions.No soluyor.

Bir inceleme bırakın