Güneş ışıkları açık hareket sensörü 333 LED sel ışıkları, 2 uzaktan kumandalı güneş enerjili güvenlik ışıkları

w17014

₺907.77 ₺1 120.73
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Sertifikalandırma: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ampuller Dahil mi: No

[Daha Fazla su geçirmez ve Daha Fazla Hava koşullarına dayanıklı]Dayanıklı ABS malzeme, Güneş güvenlik ışıklarının, GÜNEŞ panelinin 60.000 saatin üzerinde kullanım ömrüne sahip olmasına yardımcı olmak için herhangi bir kötü hava koşuluna ve büyük ısı dağılımına dayanacak şekilde mükemmel su geçirmezlik kabiliyeti sağlar ve 3000LM 6500K yüksek parlaklık çıkışı sağlar.

Sevkiyat zamanı: Tüm ürün biz 3~8 hafta içi içinde nakliye olabilir, genellikle biz ambalaj ve sevkiyat için müşteri siparişleri zamanına göre, biz gemi önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmek gerekir, bu yüzden ele almak için biraz zaman ayırın.Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Veya takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Kolay Kurulum]Sinir bozucu kablo veya adaptör gerekmez.Metal, ahşap veya plastik dahil her türlü malzemeden yapılmış herhangi bir dış duvara sabitlemek için yalnızca birlikte verilen vidaları kullanın. (Önerilen montaj yüksekliği: 2-3 metre.)

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

renk: gösterildiği gibi

2 x güneş duvar ışıkları

[Daha parlak, daha geniş bir aralığı aydınlatır]Güneş güvenlik ışıkları çok eklemli dönebilen tasarıma sahiptir; güneş panelı ve spot ışıkları, daha geniş ve daha esnek ışık aralığı sağlayan gereksinimleriniz için herhangi bir açıya döndürülebilir.333 süper parlak LED dış mekan spot ışığı ile 4 kafa tasarımı.800 feet'e kadar aydınlatma aralığı, 270° geniş açılı aydınlatma. ( 33 feet'e kadar olan mesafeleri algılayabilir)

Malzeme: ABS

2 x Uzaktan Kumandalar

[Daha Dayanıklı Dahili Pil] PET lamine güneş PANELİ, Polisilikon malzeme güneş panelinin dönüşüm oranını %20'ye kadar sağlar.düşük ışıkta tam şarjın sağlanması ve gece kullanımı için 50 saate kadar dayanması; parladığında %12 sürebilir hours.In bulutlu günler, bu aynı zamanda 30 günlük kullanım süresine eşdeğerdir.

[3 Aydınlatma Modu]1. Güçlü ışık modu: Bulit-in hareket sensör dedektörü ile, Sensör etkinleştirildiğinde sel ışıkları maksimum parlaklık aydınlatması sağlar ve hareket algılamadan sonra yaklaşık 20 saniye sürer; 2. Alternatif güçlü ve düşük ışık modu: Hareket ışıkları, hareket algılandığında güçlü ışık moduna dönecek ve hareket algılamadan 20 saniye sonra düşük moda dönecektir; 3. Sürekli ışık modu: Güvenlik ışıkları bütün gece çalışır (Gün boyunca çalışmazken)

Bir inceleme bırakın