Anti-anti-diyot MDA 300A 1600V PV yakınsama anti-anti

w1818

₺1 869.17

Oyunlar ve Aksesuarlar

Etiketler: yakınsama anti-anti

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Uyumlu Marka / Model: Nintendo
  • Uyumlu Nintendo Modeli: GameBoy Rengi, Nintendo Çift Ekran
  • Uyumlu: Oyun Konsolu
  • Marka Adı: JISDA'NIN

MDK iki giriş ve bir çıkış

b. Birleştiricinin çıkış tarafında kısa devre meydana gelir box.At bu noktada birleştirici kutusundaki tüm dallar kısa devre yapar.Maksimum kısa devre akımı, panelin kısa devre akımıdır.Seçilen sigorta uygunsa, sigorta şu anda üflenmelidir. (Uygulamada, sigortaların seçimi genellikle bir güvenlik faktörünü takip edecektir * dize kısa devre akımı, şahsen bu seçimde bir sorun olduğunu düşünüyorum, ikinci varsayımsal durumda sigorta atılamaz.

bir. zaman bir panel dize pil arızası, dize kaybı basınç, kalan dize onun ters şarj, aşırı akım sonuçlanan, sigorta sigorta

2, bypass diyot

Güneş pili matrisinde diyot çok cihazdır, yaygın olarak kullanılan diyotlar temel olarak silikon doğrultucu diyotlardır, arıza hasarını önlemek için sol kenar boşluğu olacak parametrelerin seçimi yapıldığında.Genellikle ters tepe arıza voltajı ve maksimum çalışma akımı, maksimum çalışma voltajını ve çalışma akımını 2 kattan fazla almalıdır.Güneş fotovoltaik sistemindeki diyotlar iki kategoriye ayrılabilir.

Fotovoltaik sistemin tüm sistemin yüksek verimliliğini koruması gerektiğinden, birleştirici kutusundaki anti-ters diyotun güç tüketiminin mümkün olduğunca küçük olması arzu edilir

b.In ikinci durumda, anti-ters diyotların tümü normaldir ve birleştiricinin çıkış tarafında kısa devre meydana gelir box.At bu sefer birleştirici kutusundaki tüm dallar kısa devre yapar ve maksimum kısa devre akımı panel kısa devre akımıdır.Seçilen sigorta uygunsa, Bu noktada sigorta atılmalıdır. (Uygulamada, sigortaların seçimi genellikle bir güvenlik faktörünü takip edecektir * dize kısa devre akımı, şahsen bu seçimde bir sorun olduğunu düşünüyorum, ikinci varsayımsal durumda sigorta atılamaz.

MDA ortak anot anti-anti-diyot bire iki

Çünkü en yüksek PV dizisi 1000V'A ulaşacak veya aşacaktır

1. Yüksek yön voltajı, genellikle 1500V'Yİ aşması gerekir

PV birleştirici kutusunun çalışma ortamı genellikle çok zayıf olduğundan, anti-ters diyotların geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip olması gerekir

(2) Birleştirici kutusuna anti-ters diyot takılı değildir ve sigorta aşağıdaki koşullar altında çalışacaktır

3 iyi soğutma kapasitesi (düşük ısı direnci ve iyi ısı dağılımı gerektirir)

Güneş pili dizisi-Karşı şarj önleme (ters akım) ve baypas diyotları

MD ,MDA ve MDK arasındaki fark:

■ çip ve alt elektrik yalıtımı, 2500V AC yalıtım ■ mükemmel sıcaklık özellikleri ve güç döngüsü kapasitesi ■ küçük boyutlu, hafif Tip: Anti-ters diyot Ters tekrarlayan tepe voltajı: 1600V İleri ortalama akım (maksimum):300A

Bypass diyotları herhangi bir uygulama için gerekli değildir ve bileşenler tek başına veya paralel kullanıldığında gerekli değildir.Seri olarak az sayıda bileşen için ve çalışma ortamı daha iyi durumlar için baypas diyotlarını da düşünebilirsiniz.

2. Düşük güç tüketimi, yani açık direnç (açık durum empedansı mümkün olduğunca küçük, genellikle 0,8 ~ 0,9 V'den az)

Bir akü matrisinin veya bir akü karesinin bir dalını oluşturmak için seri olarak bağlanmış birçok güneş modülü olduğunda, her panelin pozitif ve negatif çıkış terminallerine bir (veya iki ila üç) diyot paralel olarak bağlanmalıdır.Modül boyunca paralel bağlanan diyota baypas diyotu denir.

Baypas diyotları genellikle bileşen gücünün boyutuna ve akü dizisi numarasına göre doğrudan bağlantı kutusuna monte edilir, 1 ila 3 diyot takın.

Baypas diyotlarının rolü, kare dizinin belirli bir kısmının veya gölgenin bir kısmının gölgelenmesini önlemek veya baypas diyotunda elektrik üretmeyi durduramamaktır. Bu bileşen, ileri önyargı diyotunun her iki ucunda oluşturulacaktır. iletim, Dize çalışma akımı hatalı bileşeni atlar ve baypas diyotundan akar. diyot, diğer normal bileşenlerin güç üretimini etkilemeden, aynı zamanda by-pass bileşenini "sıcak nokta etkisi" ısıtması nedeniyle yüksek ileri önyargıya veya hasara maruz kalmaktan korur.

Ekleyin, genellikle Gobi ve platoyu ve diğer iklim koşullarını göz önünde bulundurmanız gerekir

Fotovoltaik anti-ters diyot aşağıdaki özelliklere ihtiyaç duyar:

Sigortayı ayarlamak için pozitif ve negatif izdiham kutusunda, kişisel olarak sadece artı sigortanın artı pozitif olduğunu ve negatif sigortanın çok düşük bir maliyetle kurulacağını düşünün.Sigortanın ana rolü kendi görüşünü serbest bırakmaktır:

a.In ilk durumda, anti-ters diyot bozulur ve yol haline gelir.Bu seri devrede bir arıza olduğunda, diğer seri devreler arıza devresini tersine şarj eder.Ters şarj akımı Sigortanın nominal akımını aştığında, sigorta patlar ve bu da korumaya neden olur.

Anti-geri doldurma diyotları, rollerden biri, güneş pili modüllerinin veya elektrik üretimindeki karenin önlenmesidir, akü akımı sırayla düzeneği veya kare matrisi tersine çevirir, haksız enerji tüketimi, aynı zamanda düzeneği veya kareyi ısıtır veya hatta hasar verir; İkincisi bataryada matris, karenin kolları arasındaki akım akışını geri önlemek için.Bunun nedeni, her giden yolun çıkış voltajının kesinlikle eşit olamaması ve her dalın voltajının her zaman yüksek ile düşük arasında bir farka sahip olması veya bir dalın arızalanması nedeniyle dalın çıkış voltajının düşmesidir. veya gölgeleme ve yüksek voltaj dalının akımı, yüksek voltaj dalına akacaktır. düşük voltajlı dal, hatta genel çıkış voltajını azaltır phalanx.In bu fenomeni önlemek için seri anti-dolgu diyotundaki her dal.

Firmamız fotovoltaik anti-ters diyot, DC birleştirici kutu anti-ters diyot, tristör modülü, diyot modülü, hızlı geri kazanım diyot modülü, IGBT modülü ve çevrimiçi akıllı güç düzenleme modülü gibi çeşitli güç modülleri geliştirme ve üretme konusunda uzmanlaşmıştır; eksiksiz Güç tasarrufu çözümleri sunmak.Şirket modelleri ve SCR modülü, doğrultucu modülleri ve ultra iç tesisatı-hızlı kurtarma diyot modülleri ve diğer köprü kol modül 60'dan fazla tür özellikleri fazla 30 serisi, yaklaşık 400 çeşit üretmek mümkün olmuştur; üç tek üç fazlı köprü doğrultucu modülü, Tek-fazlı AC silikon silikon doğrultucu bileşenleri için-on-izolatör modülleri ve üç fazlı köprü doğrultucu, SCR entegre modülleri ve kaynak makineleri ve cihazları aşağı modülü, adım geçin.Ve güneş enerjisinde yaygın olarak kullanılmaktadır; fotovoltaik invertör; DC birleştirici kutusu; yeni enerji; dimmerler, sıcaklık kontrolü, elektrolitik kaplama ve uyarma gücü, akü şarjı ve deşarjı, statik ve reaktif güç kompanzasyon cihazı, AC ve DC motor kontrolü, DC kıyıcı Hız kontrolü, yüksek frekanslı invertör kaynak makinesi ve güç frekans kaynak makinesi, kesintisiz güç kaynağı UPS, anahtarlama güç kaynağı, indüksiyonlu ısıtma, AC motor yumuşak çalıştırma, frekans cihazları ve çeşitli otomasyon cihazları.Bir dizi ulusal kilit projedeki ürünler uygulanmış, ürünler dünyaya ihraç edilmiştir (örneğin: Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri, Güneydoğu Asya, Rusya, Singapur, Malezya, Hindistan vb.).Kullanıcıların çoğunluğu tarafından övülen, kullanıcının tasarım ve üretim ve kullanım gereksinimlerini karşılamak için istikrarlı ve güvenilir ürün kalitesi!

Bir inceleme bırakın