5-25Nm Ayarlanabilir Tork Anahtarı El Aleti 0-30mm Kare Delik Açık Uçlu Değiştirilebilir Kafa Tork Anahtarı Anahtarı Tamir için

w1901

₺6 568.12 ₺8 875.93
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Marka Adı: Dreamburgh'un
  • Kaynak: Anakara Çin

1 * Kullanım Kılavuzu

Renk: mavi + gümüş

* Kullanımı Kolay: Bu anahtar güvenlidir use.It bir kilit halkası ile açılabilir.Saat yönünde değeri artırır, saat yönünün tersine değeri azaltır.Saat yönünde ve saat yönünün tersine, rahat ve hızlı geçiş yapabilirsiniz.

Not:

* Hassas Dijital Anahtar: Açık uçlu anahtarımız 5-25 NM arasında etkili tork aralığı sağlar.Anahtar doğruluğu ±%4'tür.Ölçek net ve okunması kolay, giyilmesi kolay değil.

Adı: Ayarlanabilir Tork Anahtarı

Yüzey işleme: cilalı krom

Sürücü kafası boyutu: 0-30mm / 0"-1.18"

1. Manuel ölçümler ve hafif renk değişimleri nedeniyle, lütfen farklı ekran ayarlarına uyacak şekilde 1-3 cm (0.4-1.18 inç) farkına izin verin.

Malzeme: alüminyum alaşım

Uygulama kapsamı: mekanik onarım, otomobil parçaları tamiri

Özellikler:

Tork aralığı: 5-25Nm

* Ayarlanabilir Açık uç: Bu açık uçlu tork anahtarı 30mm / 1.18 " ayarlanabilir açık end.It sanayi, soğutma sistemi vb. Için profesyonel bir araçtır.

Ambalaj dahil:

Belirleme:

1 * Saklama Kutusu

* Değiştirilebilir Kafalarla: Bu ayarlanabilir tork anahtarı, anahtar gövdesi ile mandallanması, tutulması, sokulması veya açık uçlu olması kolay değiştirilebilir kafalarla tasarlanmıştır.

* Güvenilir Tıklama anahtarı: Anahtarın önceden ayarlanmış tork değerine ulaşıldığında, uygulamayı durdurmanızı hatırlatmak için sapın içinde bir tıklama sesi olacaktır force.It aşırı tork nedeniyle anahtarın zarar görmesini önleyebilir.Çok rahat ve hızlı, günlük kullanım için uygundur.

1 * Ayarlanabilir Tork Anahtarı

2. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.

1 * Ayarlanabilir anahtar Kafa

Bir inceleme bırakın