CB1 Soğutucu Çekirdek Kurulu SKR MINI E3 V3. 0 BTT Ahtapot Pro Klipper 3D Yazıcı Kiti Ahududu Pi İçin 4 / 3B İçin Voron

w2271

₺107.83 ₺143.71
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Öğe Türü: BIGTREETECH CB1 soğutucu
  • Marka Adı: IHLAMUR
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: 87HA13AC1302471'NIN SOHBETİ

Öğe türü: ısı emici

renk: siyah

Marka yeni ve yüksek kaliteli

1 x CB1 ısı emici

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not:

Dayanıklı metalden yapılmış, BIGTREETECH için CB1 soğutucu dayanacak şekilde üretilmiştir ve her şeyi tamamlayan şık ve minimalist bir tasarıma sahiptir .Kurulumu ve kullanımı kolaydır, 3D baskı kurulumunuza mükemmel bir ektir.

İster profesyonel bir üretici ister hobi olun, BIGTREETECH CB1 soğutucu, 3D yazıcılarının sorunsuz çalışmasını sağlamak isteyen herkes için vazgeçilmez bir araçtır.Yüksek kaliteli yapısı ve kolay kurulumu ile hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için mükemmeldir.

Işık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler:

CB1 Hesaplama Çekirdek Kartınızı BİGTREETECH CB1 soğutucusu ile serin ve sorunsuz bir şekilde çalışır durumda tutun.CB1 için özel olarak tasarlanan bu soğutucu, 3D yazıcınızın aşırı ısınmasını ve hasar görmesini önleyerek optimum ısı dağılımı sağlar.

BİGTREETECH için, müşterilerimize en kaliteli ürünleri ve olağanüstü müşteri hizmetlerini sunmayı taahhüt ediyoruz.CB1 soğutucu hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Tam memnuniyetinizi sağlamak için bir yıllık ve profesyonel teknik destek sunuyoruz.

Paket içeriği:

Uyumlu için: CB1 Çekirdek Kurulu

Özellikler:

Model Numarası: CB1

Malzeme: Metal

BIGTREETECH CB1 için soğutucu, prototipleme, ürün tasarımı ve üretim dahil olmak üzere çok çeşitli 3D baskı uygulamaları içindir.İster küçük parçalar ister büyük nesneler yaratıyor olun, bu soğutucu her biri tutarlı ve güvenilir performans sağlar .

Bir inceleme bırakın