A0019934496 BBmart Otomobil Parçaları İçin 1 adet Serpantin Kemer 2008-2015 Smart Fortwo OE 0019934496 Araba Aksesuarları Fabrika Fiyat

w2715

₺1 170.69
  • Tanım
  • Yorumlar

  • OEM NUMARASI.: A0019934496'nın sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin

Neden bizden satın alıyorsunuz ?

3. MOQ talep edilmedi !Tek bir gönderide büyük hacimli satın almanıza gerek yok.

BBmart, rekabetçi piyasa fiyatlarında en yüksek standartları temsil eder.

BBmart, otomobil parçaları alanında faaliyet gösteren Çin'deki büyük üreticilere mükemmel bir ağa sahip genç ve gelecek vaat eden bir şirkettir.

Çin Otomobil Parçaları Toptancısı / Çin Otomobil Parçaları Distribütörü

Sipariş vermeden önce lütfen satın almanız gereken ürünün doğru olup olmadığını dikkatlice kontrol edin, Ürünün aracınız için uygun olup olmadığını bilmiyorsanız aracınızın VIN numarasını muayene için müşteri hizmetlerine gönderebilirsiniz.

İhtiyacınız olan ürün mağazada aranmazsa, bana ihtiyacınız olan OE numarasını veya VIN numarasını da gönderebilirsiniz.En iyi fiyata listeleyeceğim.

Bizimle alışveriş yaparken size eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla sürekli olarak çevrimiçi alışverişin yeni gelişmelerini ve yeniliklerini arıyoruz.

1. BBmart, müşterilere daha iyi hizmet sunmak için Guangzhou'da Satış ofisi ve Depo kurdu.

2. Çin'de 50.000'den fazla farklı parça stokluyoruz .Parçalar sipariş onaylandıktan sonra 7 gün içinde Guangzhou/Shenzhen Limanına teslim edilir.Çin fabrika doğrudan fiyatından ve anında teslimat hizmetinden yararlanıyorsunuz.

Şu anda dünya çapında distribütörler arıyoruz ilgileniyorsanız, lütfen WhatsApp ekleyin: +86 134-5047-3308; lütfen bize e-posta gönderin [email protected]

BBmart, Guangzhou BenBenUnion Tedarik Zinciri Yönetimi A. Ş.tarafından kurulmuştur., ltd.2005 yılından beri RHD & LHD motorlu taşıtlar yedek parça sektöründe faaliyet göstermektedir.

Bir inceleme bırakın