Renkli Tri Kanat 2.5 Y 2.0 2.5 3.0 Y Anahtar Onarım Aracı Phillips PH00 Oluklu Torx T5 T6 T8 T6H T8H T10H Delikli Tornavida

w3720

₺1 898.87

El Aletleri

Etiketler: üç kanat

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Manyetik: Evet
  • Vida Başı Tipi: OLUKLU, Phillips'in, TORX, Y Tipi
  • Tip: Mini Tornavida
  • Paket: 100 Adet ve Üzeri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Saplı veya Değil: Evet
  • Marka Adı: BAİDE'NİN
  • Malzeme: Nikel-Krom Alaşımlı Çelik

Torx T6H (delikli T6)

Alipay, EMANET, Visa, MasterCard, MoneyBookers ,Western Union vb. Ödemeleri kabul ediyoruz.Yerleştirmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin order.Do siparişinizin ödeme koşullarını kaçırmasına izin vermeyin.

Torx T5'in

Pakcage Dahil:

Renk: Renkli

Geri bildirim:

Teşekkür ederim.

XBOX 360 için Torx T8H (delikli T8)

Ödeme ve Sevkiyat:

Tüm öğeler %100 % yeni, asla kullanılmayacak ve yenilenmeyecek.Ancak, ürünün %100 iyi durumda olduğundan emin olmak için, göndermeden önce kalitelerini iki kez kontrol etmek için paketi her zaman açarız.

Bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Olumlu geribildirim bıraktığınızda, sistemimiz aynı gün size olumlu geribildirim verecektir.

Renkli Tornavida

Bize bildirmezseniz, Alipay'deki varsayılan adrese göndeririz.Lütfen gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun.

Kalite kontrolünü sürdürmek için, sevkıyattan önce her bir öğeyi kişisel olarak kontrol ederiz.Tüm öğeler %100 % yeni ve denetlenir.

Lütfen aşağıdaki modelleri seçin:

2.0 yıldız (PH00)

OEM logo siparişine hoş geldiniz, logo ücretlerini anlamak için lütfen satıcıyla iletişime geçmekten çekinmeyin

Renkli 2.0 2.5 3.0 Y Triwing Y tornavida Oyun Anahtar Phillips PH00 Oluklu Torx T5 T6 T8 T6H T8H T10H Delikli Tornavida Onarım Aracı

Emanet kullanarak ödeme yaptığınızda, paranız hesabınıza güvenli bir şekilde yatırılır.Para sadece teslimatı onayladıktan sonra bize verilir.Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

a) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

2.0 Y

Torx T10H (delikli T10)

2. FABRİKA fiyatını siz ödersiniz!

3.0 Y

2.0 Oluklu

1.Çin'in en büyük elektronik pazarı olan Shenzhen'de bulunuyoruz.Eşsiz coğrafi avantajlara ve dış ticaretin refahına sahibiz.Dünyanın her yerinden çok sayıda elektronik iş sunuyoruz.

Toplam Uzunluk: 116mm (hata aralığı: 2mm)

b)Bu ek masrafların yerleştirilmeden önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın

Tornavida x 1 parça

3. Tüm E-postalar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

2.5 Y

Tüm ithalat ücretleri vergi veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.Lütfen teklif vermeden önce bunu anlayın.Teşekkür ederim.

Lütfen Ticaret Müdürüne bir mesaj bırakın.Cevabımızı almazsanız, lütfen e-postanızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.

Asya'daki fabrikadan doğrudan yepyeni ürünler satıyoruz.Bu yüzden fiyatlarımız çok rekabetçi.

bizimle iletişime geçin

Uluslararası Alıcılar - Lütfen Dikkat:

Bir inceleme bırakın