6 Paket adım ışıkları güneş adım ışıkları su geçirmez LED adım ışıkları bahçe arka bahçe merdiven, merdiven beyaz

w3881

₺813.06 ₺1 055.91
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Sertifikalandırma: Hiçbiri
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Baz Tipi: Hiçbiri

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız !

[Şık ve İşlevsel] Güneş basamaklı ışık, her adımda parlak bir ışık demeti oluşturarak merdivenlerin her santiminin açıkça görülebilmesini sağlar ve kaza veya düşme riskini azaltır.Ek olarak, bu basamaklı dış mekan aydınlatması, merdivenin estetik çekiciliğini artırarak dış mekan basamaklarının genel görünümünü iyileştirebilir.

Dropshipping ve toptan satış desteği.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Süper Aydınlatma] Dış mekan merdiven lambaları, mükemmel aydınlatma sağlamak ve sıcak bir atmosfer yaratmak için merdivenin diğer tarafıyla eşleştirilebilir.(Adım ışığının şarj edilebilmesi için lütfen şarj etmeden önce anahtarı açın. )

Renk: Siyah & Gümüş

Malzeme: ABS

[Kolay Kurulum]Kablolama gerekmez, basamaklar için güneş ışıkları Bahçe merdivenlerine, Arka bahçeye, güverteye, sundurma basamağına ve yoluna vb.Monte edilir.Üçgen güneş dış mekan ışıkları köşelere girer, böylece köşelerde değildirler. way.No adım atma ve takılma konusunda endişelenin. 2 kurulum yolu: 1) Doğrudan merdivenlere 3 M yapışkan bant ile tutturulur. 2) Merdivendeki ışıkları vida ve cıvatalarla sabitleyin. (İpuçları: Güneş merdiven ışıklarının güneşli bir yere monte edilmesi gerekir.)

8 x adım ışıkları

İşık Rengi: Beyaz / Sıcak

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

6 x adım ışıkları

/

Bir inceleme bırakın