El Taşınabilir Fan Ayna İle, 3 Hız USB Şarj Edilebilir Mini Fan masa fanı Kızlar Kadınlar İçin Seyahat Açık

w4952

₺149.49 ₺233.60
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uzaktan Kumanda Fonksiyonu: No
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti
  • Güç (W): 1w
  • Zamanlama Fonksiyonu: Zamanlama Yok
  • Gerilim (V): 5V

Ürün Özellikleri: 3 seviye güçlü rüzgarı hızlandırır: El fanı, sürekli olarak güçlü rüzgar enerjisi üreten yedi bıçaklı verimli bir fırçasız motorla çalışır. 3 hız ayarlanabilir, doğal esinti veya güçlü serin esinti seçebilirsiniz, sıcak sifonu uzaklaştırmak için sıcak bir yaz iyi bir yardımcıdır, aynı zamanda cilt bakımı ve kirpik uzatma için iyi bir ortaktır.

Daha güvenli piller: Kişisel fan, tamamen şarj olması yalnızca üç saat süren ve 5-15 saat çalışma süresi sağlayan, takılı bir şarj kablosuna sahip şarj edilebilir bir pil ile birlikte gelir.

Çok fonksiyonlu tasarım: Bu cep fanı özel olarak tasarlanmıştır, sadece el fanı değildir, kullanmak için herhangi bir zamanda elde tutulabilir; Ayrıca katlanabilir ve masaüstünde bir masa fanına yerleştirilebilir, kullanmayı öğrenmek için okuma ile buluşabilir, ayrıca makyaj aynası için çok uygundur. makyaj ve cilt bakımında kullanılacak kızlar.

1 x Kordon

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Siparişi gönderdikten sonra, CSV dosyasını izleme kodlarıyla birlikte geri göndereceğim.

Düşük gürültü tasarımı: Yükseltilmiş fırçasız bir tıklama ile diğer fanlardan daha sessiz ve sessizdir ve en yüksek fan hızlarındaki gürültü 30 dB'den azdır.Kütüphane için harika ve bebeğin uyuduğu zamanlar için de aynı derecede iyi.

Dropshipping hakkında

renk: pembe / mavi

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

2) Toplu siparişler için siparişi işlemek üzere CSV dosyasını (Excel Dosyası) kabul ediyoruz.Sadece www.excon.com.tr'te bir siparişte ödeme yapmanız gerekiyor.Siparişlerinizi excel dosyasına göre işleme koyacağız.tüm müşteri bilgileriyle (Ad, E-posta, Tam adres etchellip) ve sipariş bilgileriyle( renk, miktar) iletişim kuran CSV dosyasını bize gönderebilirsiniz.Toplam fiyatı teklif edeceğim.Bunun için ödeme yaptıktan sonra www.excon.com.tr'e bir sipariş vermeniz yeterlidir.Dosyanızı sistemimize yükleyeceğiz ve siparişlerinizi dosyanıza göre işleme koyacağız.

Paket içeriği:

1 x Katlanır el fanı

1) Dropshipping'i kabul ediyoruz, dropshiping konusunda çok deneyime sahibiz ve sıraya herhangi bir reklam ve malzeme koymayacağız.

Malzeme: ABS

Taşınabilir: Mini fan taşınabilir ve bir çantada veya cebinde taşıması kolaydır.Seyahat ediyor, kamp yapıyor veya spor yapıyor olun, sıcak yaz günlerinde sizi serin tutacaktır.

1 x USB Şarj Kablosu

Bir inceleme bırakın