Katlanır Elektrikli Fan dijital ekran 5W 5000mAh Mini Kişisel Fan Sprey Fonksiyonu Ayrılabilir Kordon 5-speed Dilsiz Ev Ofis için

w6159

₺241.12
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Maks. Zamanlama Sınırı: Zamanlama Yok
  • Dönüş Yolu: Sayfayı Döndür
  • Hava besleme modu: Döner Kanatlı
  • Güç (W): 5w
  • Su sıkıntısı Kapanma Koruması: Evet
  • Gerilim (V): 5V
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Zamanlama Fonksiyonu: Zamanlama Yok
  • Model Numarası: El Fanı
  • Marka Adı: alloet'in
  • Fan Hızı: beşinci Vites
  • Ters Dönme Fonksiyonu: No
  • Uzaktan Kumanda Fonksiyonu: No
  • Tip: Sadece Soğutma
  • Kurulum: Masa
  • Güç Kaynağı: USB
  • Maks. Güç: 20W
  • Malzeme: plastik
  • Kullanım: Ev

1 x Kullanım Kılavuzu

Not:

El fanı: Asılı Boyun Fanı

Paketler:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Ürün boyutu: Yaklaşık 105x228mm/4. 13x8. 97 inç

Ambalaj: Renk kutusu

Fan Hızı: beşinci Vites

Özellik:

Katlanır Hava Soğutma Fanı dijital ekran 5W 5000mAh Mini Kişisel Fan Püskürtme Fonksiyonu Ayrılabilir Kordon 5-speed Yaz Seyahat için

3. Püskürtme Fonksiyonu: Fan bir su deposu ile birlikte gelir, püskürtme fonksiyonunu açmak için su deposunu kullanmayı seçebilir veya ihtiyaçlarınıza göre kullanamazsınız.Su haznesini fanın üstüne takın, düğmeyi açın ve su sisi dışarı fırlayacak, sadece yüzünüzü veya cildinizi ofiste, evde veya dışarıda nemli tutmakla kalmayacak , aynı zamanda cildinizi sıcak havalarda soğutacak ve tazeleyecektir., size gerçek bir serinlik getirmek için.

Kullanım süresi: 9-24 H

Elektrikli Fan: Hava Soğutma Fanı

ABD deposunun mal teslim etmediği alanlar şunlardır: Hawaii, Alaska, Porto Riko, Guam ve diğer ABD denizaşırı bölgeleri.Ve askeri adres.

1. 4'ü 1 Arada Çok Fonksiyonlu Fan: El Fanı / Boyun Fanı / Masa Fanı / Cep Telefonu Tutucu: Taşınabilir mini fan sadece el tipi soğutma fanı olarak değil, aynı zamanda çıkarılabilir bir boyun fanı olarak da kullanılabilir lanyard.In ek olarak, aşağıdaki gibi kullanılabilen çıkarılabilir bir tabana sahiptir masanın üzerinde küçük bir masa fanı ve cep telefonu standı olarak da kullanılabilir.

Voltaj: 5 V 1A

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Paket boyutu: Yaklaşık 106x44x230mm/4. 17x1. 73x9. 05in

2. 5 vitesli Ayarlanabilir: Masa fanının rüzgar hızı 5 hızda ayarlanabilir.Fanı açmak için düğmeye kısa basın, rüzgar hızını ayarlamak veya fanı kapatmak için tekrar tekrar basın. 1-2 vites esinti, 3-4 vites soğuk rüzgar ve 5 vites dolaşan rüzgardır.

1. Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir! 2. Siparişi alırsanız ve iyi durumda ise, işlem için 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakırsanız minnettar oluruz. 3. Aksi takdirde, 1 Yıldızdan 3 Yıldıza kadar Geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçerseniz minnettar oluruz, tatmin edici bir çözüm sunmaktan memnuniyet duyarız.

ABD alıcı dikkat:

1 x Şarj Kablosu

Model Numarası: El fanı

Posta kodu 35/38 ile başlar.

5. Ultra uzun Dayanıklılık Yeteneği: Asılı boyun fanı, tam şarjla 9-24 saat çalışma süresini destekleyen dahili 5000mAh büyük kapasiteli bir bataryaya sahiptir.Çalışma süresi farklı hızlara bağlıdır.

adresiniz aşağıdaki posta kodunu içeriyorsa, lütfen ispanyol deposunu seçmeyin.

1. Tüm öğeler göndermeden önce iki kez kontrol edilecek ve iyi paketlenecektir.Müşteriler siparişi ödedikten sonra öğeler 3-7 iş günü içinde gönderilecektir.Çünkü her gün binlerce siparişimiz var.Gönderiyi tek tek sipariş vermemiz gerekiyor.Biz EN kısa sürede size ürün göndereceğiz. 2. Biz sadece Teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir. 3. Parselin varış noktasına teslim edilmesi genellikle yaklaşık 20-60 iş günü sürer(uzak bölgeler için biraz uzun sürebilir).Bu arada, acilen siparişe ihtiyacınız varsa nakliye süresini kısaltmak için DHL Express'i seçebilirsiniz. 4. Eğer 60 iş günü içinde sipariş almazsanız, negatif Geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sorunu çözmek için yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

1 x Kordon

Güç kaynağı modu: USB şarj

Pil kapasitesi: 5000 mAh

Yurtdışı depo teslim edilemez.

1 x Fan

1. Aldığınızda öğeden memnun değilseniz, lütfen iade edin değiştirme veya para iadesi için 10 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize ve belirli dönüş nedeni. 3. Biz size tam para iade edeceğiz,öğenin aldıktan sonra orijinal durumuna ve tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj dahil. 4. Öğe taşıma sırasında hasar görmüşse veya normal olarak kullanılamıyorsa, lütfen öğelerin gerçek fotoğraflarını bizimle iletişime geçin ve size para iadesi yapacağız.

4. Dijital Ekran: El fanı dijital ekran tasarımını benimser, ani elektrik kesintisini önlemek için kalan gücü kolayca kontrol edebilirsiniz.USB şarj fanı katlanabilir ve 90 derecelik ayarı destekler.Mini kişisel fan, çantanıza kolayca sığacak kadar küçüktür, açık seyahat ev ofisi için mükemmeldir.

İspanyol alıcıların dikkatine:

Malzeme: ABS + elektronik bileşenler

Güç: 5 W

Döndürme Yolu: Sayfayı Döndürün

Kurulum: Masa

Belirleme:

Renk (İsteğe bağlı): Mor, Beyaz, Pembe

Hava besleme modu: Döner Kanatlı

Bir inceleme bırakın