Kristal top güneş rüzgar çanları ışıkları, Windchimes benzersiz açık Yard bahçe dekor anne büyükanne için en ıyi hediyeler

w6289

₺229.93 ₺306.71

Dış Aydınlatma

Etiketler: top güneş rüzgar çanları ışıkları rüzgar çanları

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Sertifikalandırma: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: EVİ YENİLEYİN
  • Ampuller Dahil mi: Evet

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

1 x kristal top güneş rüzgar çanları ışıkları

Kristal Top GÜNEŞ RÜZGAR çanları talimatları

Renkli büyülü rüzgar çanları: Bunlar sizi iyi durumda tutan ilginç ve büyülü rüzgar çanlarıdır. mood.At gece, harika renklerde parlayacaklar, kırmızı sarı mavi yeşil mor ve turuncu.Kalbinizi aydınlatmak, sizi ve ailenizi mutlu etmek için çeşitli parlak renkleri değiştirecekler.Onları seveceksin.(HEDİYELER İÇİN ANNE, ANNE HEDİYELER, DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ İÇİN ANNE, BÜYÜKANNE HEDİYELER, BAHÇE HEDİYELER İÇİN ANNE)

Paket içeriği:

GÜNEŞ enerjisi rüzgar çanı: Bir hediye aldığınızda, önce güneş şarjını açın switch.In güneşli günler, kendilerini şarj edecekler ve geceleri parlayacaklar.Güneş rüzgar çanlarını çitinize, avlunuza, pencerenize, kapınıza ve ön sundurmanıza asın.Sessiz bir gecede, güzel rüzgar çanları sizi rahat hissettirecek ve bahçenizi güzel ve renkli hale getirecektir.

EN iyi hediyeler veya anma rüzgar çanları: İlginç rüzgar çanları ışık dekorasyonu sadece kız arkadaş, eşin evlilik yıldönümü, çocuğun doğum günü,annenin doğum günü veya Anneler günü, Babalar günü, Şükran Günü,yaşlı anne için en iyi hediyeler için en iyi hediye değil, aynı zamanda yüksek kaliteli ilginç yıldönümleri için led rüzgar çanları bahçe / ev hediyesi.

Bunlar hassas ışık sensörünün yanı sıra yüksek kaliteli ve dayanıklı ABS malzeme ile donatılmıştır, LED ışıklar solmaz veya deforme olmaz.

LED ışıkları 100.000 saate kadar sürebilir.Pilin ömrü 600 günden fazladır ve tam şarj olduğunda (8-10) saat sürebilir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Güneş enerjili tedarik tasarımı enerji tasarrufu sağlar ve user-friendly.No kablolama veya harici güç kaynağı gereklidir.ve güneş panelleri ve piller enerji dolu, Gün boyunca kendilerini otomatik olarak şarj edecekler ve geceleri otomatik olarak parlayacaklar.

Bu ürünün pili değiştirmesine gerek yoktur ve bir yıldan fazla tekrar tekrar kullanılabilir.Ürün güneşte her tamamen şarj olduğunda, 8 ila 10 saat sürebilir.

Renk: beyaz

BAHÇE HEDİYE Kristal Top GÜNEŞ RÜZGAR çanları

2. Ürün su geçirmez tasarımı yağmur suyu ve nem ile sınırlıdır, lütfen onları uzun süre suya batırmayın.

Bunlar yüksek kaliteli güneş enerjili ışıklı rüzgar çanlarıdır, Güneş enerjisini hızla emerler.

Rüzgar çanları BENZERSİZ dış mekan boşluğu: Benzersiz yağmur geçirmez ve neme dayanıklı tasarım.Dahası, deforme olmazlar, hafiftirler, asılması kolaydır.Avlu, bahçe, veranda, arka bahçe, ön sundurma ve yatak odasını dekore etmek için mükemmel hediyeler olan hem iç hem de dış mekanlara yerleştirilebilir ve hayatınızı ilginç hale getirir.

Kadın hediye fikirleri RÜZGAR çanları: anneler günü hediyeleri, büyükanne için hediyeler, kız kardeşi için hediyeler, kayınvalidesi hediyesi, kızları için hediye, sevgililer günü hediyeleri, kız kardeşi için hediyeler, en iyi arkadaş hediyesi, karısı için anneler günü hediyeleri,Noel hediyesi, Şükran günü hediyesi.

3. renkler gün boyunca otomatik olarak kapanır ve geceleri parlar.

1. Işıklar yalnızca "açık/kapalı" "açık" durumuna ayarlanmışsa şarj edilebilir.Lütfen güneş panellerinin en az altı saat doğrudan güneş ışığına maruz kaldığından emin olun.

malzeme: plastik

Bir inceleme bırakın