Yedek HEPA vakum filtresi Dyson V11 Sv14 Silgi Yıkanabilir Filtre Temizleme Elektrikli Süpürge Parçası Yedek Filtre

w78974

₺240.93 ₺321.37
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Kaynak: Anakara Çin

ÜSTÜN kaliteli malzeme-Optimum performans ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı sağlamak için yüksek mukavemetli ve çevre dostu malzemelerden yapılmıştır.Bu vakum filtresi özellikle evcil hayvanı olan aileler için uygundur.

Sadece Dyson vakumu için uygun: Bu elektrikli süpürge aksesuarları sadece Dyson V11 SV14 tork tahrikli hayvan mutlak akülü çubuk elektrikli süpürge için kullanılır.ANCAK diğer modeller için değil.

Yedek HEPA vakum filtresi Dyson V11 Sv14 Silgi Yıkanabilir Filtre Temizleme Elektrikli Süpürge Parçası Yedek Filtre

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

GÜÇLÜ VAKUMLAMA-Birinci sınıf Vakumlu HEPA filtreleri ,çöp, kir, toz, evcil hayvan tüylerini köşelerde ve kenarlarda ve polen gibi 0,3 Mikrometre kadar küçük birçok ince parçacığı hapsetmek için H12 verimliliğine sahip ikisi bir arada tasarımı benimser.

Yüksek Değerli Hepa Filtresi: Sağlam malzeme elektrikli süpürgenin çalışmasını etkilemez, bu nedenle elektrikli süpürgeye zarar verme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. machine.It daha önce çok daha temiz olurdu.Vakum aksesuarlarının köşelerden ve kenarlardan kir, toz ve kalıntıları çıkarması kolaydır.Bu parçalar dayanıklı ve kurulumu kolaydır, bu da onları daha temiz ve daha uzun hale getirir.

Renk: Mor

Kurulumu ve değiştirilmesi kolay-V11 Akülü Çubuk Vakumları için Dyson Yedek Filtresinin takılması çok kolaydır.Emme ve performansı artırmak ve vakumunuzun ömrünü uzatmak için filtreyi her 2-3 ayda bir değiştirmeniz önerilir.

2 x Filtreler

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

1 x tornavida

2 x Temizleme fırçaları

Bir inceleme bırakın