Yedek Ön Filtre Eureka Z0801 VM1704 V1 P3-Lady P81 P5 Pro BP21620A, Yeniden Kullanılabilir ve Yıkanabilir Dikey Elektrikli Süpürge

w80667

₺97.03 ₺142.74
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Uyumluluk: Eureka Z0801,VM1704,V1,P3-Lady,P81,P5,P5S,P5 Pro,BP21620 ile uyumludur.Yüksek mukavemetli ve çevre koruma malzemesinden yapılmıştır.Filtre ekranı, süpürücünün temizleme performansını koruyabilir ve soluduğunuz havaya toz girmesini azaltabilir.

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yıkanabilir: Bu pileli veya sünger filtre yıkanabilir.Filtreyi el vakumunuza geri koymadan önce en az 24 saat tamamen havayla kurutun.Filtreyi her 1-2 ayda bir durulamayı önerin.

Kurulumu Kolay: Kir kabını temizleyiciden çıkarın, eski filtreyi çıkarın.Yeni filtreyi yerine takın.Filtreyi düzenli olarak değiştirin, vakumunuzun en iyi temizleme performansını sağlamasını sağlayın.

Etkisi: Yüksek verimli partikül ve çift katmanlı filtre görünmez parçacıkları daha verimli yakalar,size temiz ve temiz bir hava ortamı sunar.Ön filtre, anız kirini zeminden kolayca çıkaracak ve temizlerken zemini koruyacaktır.

Pratik: Bu HEPA Filtresi, 0,3 Mikrometre kadar küçük parçacıklar da dahil olmak üzere temizlik sırasında atılan parçacıkların %99,99'unu yakalar ve alerjik olmayan temiz havayı dışarı atar.Vakumun yüksek verimlilikle çalışmasını sağlamak için lütfen her kullanımdan sonra filtreyi temizleyin.

Paket içeriği:

Renk: siyah

Malzeme: plastik + sünger

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

1 x Temizleme fırçası

2 x filtre

Bir inceleme bırakın