Küre dize ışıkları açık su geçirmez, LED renkli küre ışıkları

w3577

₺201.00 ₺279.12
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Marka Adı: EVİ YENİLEYİN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Şekil: Noel Ağacı

Küre dize ışıkları açık su geçirmez, LED renkli küre ışıkları

[Kolay ve güvenli oda Essentials küre dize ışıkları]Uzaktan kumandalı yatak odası için dize ışıkları taşınabilir ve güç, güç bankası, usb soketi veya usb bağlantı noktası, uzaktan tasarımlı diğer cihazları taktığınızda kolayca çalışır (uzak mesafe 5m'dir, lütfen bu led renk değiştiren dize ışıklarının USB bağlantı noktasını hedefleyin kullanırken), düşük güç, ısı yok, 6 Saat zamanlayıcı aydınlatması, usb fişi, ekstra alet yok, bu USB dize ışıkları Noel'i rahatlık ve güvenlik için en iyi seçim haline getirin.

UZAKTAN kumandalı dize ışıkları: Küre dize ışıklarının en iyi yanı, çalışması için elektrik prizlerine güvenmemeleridir.Tek ihtiyacınız olan normal bir USB bağlantı noktası ve buna hazırsınız go.To daha da kullanışlı hale getirin, uzaktan kumanda ile birlikte gelir.Uzaktan kumanda, aydınlatma modlarını değiştirmeye veya ışıkları rahatça açıp kapatmaya yardımcı olur.

renk: Beyaz

boyutu:5 metre 50 ışıkları

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Dış mekan için renkli dize ışıkları: Dize ışıklarının sert telleri ve kırılmaz ampulleri vardır, farklı hava koşullarına dayanabilirler.Ampuller IP44 derecesine sahip su geçirmezdir, bu da yağmurlu bir günde dize ışıklarını sökmeniz gerekmeyeceği anlamına gelir.Ek olarak, ışıklar güneşli bir günde kavurucu güneşi cesaretlendirecek kadar ısıya dayanıklıdır.

1 x küre dize ışıkları

renk: Beyaz

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Malzeme: plastik

boyut: veranda alanınıza 5 metre 50 ışık / 1.Misafirlerinizden iltifat aldığınızdan emin olun.

1 x uzaktan kumanda

Yatak odası/ dış mekan için dekoratif ışıklar: Dış mekan veya iç mekan ortamlarına mükemmel ortam ışığı stilini ekleyin.Bir çocuk odasını rüya gibi yapabilir, davetkar ve rahat bir ortam yaratabilir ve mumların aksine çok güvenli olabilirler.Özel bir etkinlik için, veranda alanınıza biraz gösteriş eklemek için çok renkli küre dize ışıkları kullanın.Misafirlerinizden iltifat aldığınızdan emin olun.

[Yükseltilmiş renkli küre iç mekan dize ışıkları]Bu USB ile çalışan led top peri ışıklarının telini ve topunu güncelledik, Uzaktan kumandalı yatak odası için beyaz dize ışıkları daha sağlam ve sağlam, ayrıca yatak odası için bu küre ışıkların süper parlak olduğunu göreceksiniz. mobilyaların etrafında, hatta tepeye asıldığında bile yeterli verandanızda veya düğün ağının etrafında, uzaktan kumandalı yatak odası için beyaz dize ışıkları olarak.

Malzeme: plastik

Bir inceleme bırakın