6 adet Elektrikli Süpürge Toz Torbaları ECOVACS DEEBOT için X1 Omnı Değiştirilebilir Toz Toplama Torbası Elektrikli süpürge aksesuarı

w76300

₺227.23 ₺413.18
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Elektrikli Süpürge Parçaları

Uygulanabilir Modeller: DEEBOT X1 omni elektrikli süpürge için

Belirleme:

Özellik: 1. Uygulanabilir Modeller: Yedek toz torbası seti, DEEBOT X1 Omni elektrikli süpürge için özel olarak tasarlanmıştır.Mükemmel işçilik, mükemmel uyum.

2. Dayanıklı Malzemeler: Toz torbası, dayanıklı ve sağlam, birinci sınıf ABS, yüksek verimli partikül hava filtresi ve elyaf malzemeleri benimser, toz sızıntısını etkili bir şekilde önler, daha verimli toz toplama.

Malzeme: ABS, Yüksek verimli partikül hava filtresi, fiber

Öğe Türü: Vakum Toz Torbaları

Brüt Ağırlık: 190g / 6.7 oz

3. Toz Azaltma: Toz torbalarını değiştirerek, elektrikli süpürgenin temizleme verimliliği büyük ölçüde artırılabilir.Soluduğunuz havaya polen, toz ve diğer zararlı parçacıkların girmesini önleyin.

4. 6 Adet: Yedek vakumlu toz torbaları seti, günlük değiştirme ve bakım ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılayabilen tamamen 6 adet içerir.

Paket listesi: 6 x Elektrikli Süpürge Toz Torbası

5. Doğrudan Değiştirme: Toz torbasının elektrikli süpürgeden takılması ve sökülmesi kolaydır, normal bakımın bir parçası olarak kolayca değiştirilebilir.

Bir inceleme bırakın